:: Da World Society :: - Portal



 
HomePortalGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Time
Latest topics
» OPENING OF SMKS24 FORUMS
Sun Mar 09, 2008 2:34 am by paan

» Hanya untuk yang lahir pada 1988, 1989 & 1990..
Mon Jan 14, 2008 5:30 pm by aFeeQue

» :: MUFC ::
Mon Jan 14, 2008 5:25 pm by aFeeQue

» reunion...utk 1989
Sat Oct 27, 2007 6:21 pm by azwan89

» newbies!!!
Sat Oct 27, 2007 6:04 pm by azwan89

» CERITA BENAR - AZAB ANAK DERHAKA HADAPI SAKARATUL
Thu Aug 09, 2007 12:50 am by ruffey89

» gosip panazzzzzzzzz!!!
Mon Jul 09, 2007 10:12 pm by aFeeQue

» Want to Learn Foreign Languages
Wed Jun 20, 2007 9:44 pm by paan

» :: Korang Amik Spm Bila Eh?? ::
Wed Jun 06, 2007 10:52 pm by Mr. Administrator

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Forum
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
OPENING OF SMKS24 FORUMS
Wed Apr 18, 2007 3:34 am by mDinie
haha...selamat datang ke forum smks 24. sape2 leh join, asalkan penah jadi student kat smks 24 walaupun sehari. aku terpakse post ni coz admin bz ngan study die, katenye die nak exam. good luck to him aite!

nways, pls read all the information that are announce here so that korang tahu ape update terbaru.

please ajak ramai2 forum ni supaye forum kite nih aktif. contact member2 yang penah skolah, yang dah pergi ke, sape2 je la, cikgu pun tak pe. hehe.

oh ya, lagi satu pasal spammer. aku nak …

[ Full reading ]
Comments: 2
SMKS24 RULES!!
Wed Apr 25, 2007 12:11 pm by Mr. Administrator
Kepada Semua User, Sekiranya ingin post something makesure dat thing u want post follow by da topic n tidak berkaitan dengan isu2 sensitif negara or individu lain yang join... thanks king

Comments: 5
PERLANTIKAN MODERATORS
Wed Apr 18, 2007 3:35 am by mDinie
yosh...aku dah jadi mod. aku ade kuase! hahaha. dila pun mod. tugas kiteorang jage bebudak n topic yang diopen. hehe. papehal, ade masalah contact aku, coz aku selalu online, dila tak selalu sangat, kalau dah tak de rujukan lain, baru contact admin. jangan ganggu die sangat, die bz.

:)

k!!!

Comments: 22
FORUM Update
Sat Apr 21, 2007 2:14 am by Mr. Administrator
Da Latest Update From Admin.. Sila lihat Pada Portal...Admin Dah Sediakan ShoutBox utk all user..so Chat room di forum akan di delete...Thanks To mDinie give me the web addresses king

Comments: 2
TOP10
Poll
Wut Do U Think Bout Diz Page???
Ok
25%
 25% [ 4 ]
Not Bad Laa
38%
 38% [ 6 ]
Usaha Lagi
38%
 38% [ 6 ]
Ko
0%
 0% [ 0 ]
Total Votes : 16
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 17 on Mon May 18, 2015 6:39 am
Statistics
We have 41 registered users
The newest registered user is glesala

Our users have posted a total of 1129 messages in 36 subjects
FORUM Views
Powered By KinG^sTyLO