:: Da World Society ::


 
HomePortalGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 OPENING OF SMKS24 FORUMS

Go down 
AuthorMessage
mDinie
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 126
Age : 29
Localisation : Shah Alam
Registration date : 2007-04-14

PostSubject: OPENING OF SMKS24 FORUMS   Wed Apr 18, 2007 3:34 am

haha...selamat datang ke forum smks 24. sape2 leh join, asalkan penah jadi student kat smks 24 walaupun sehari. aku terpakse post ni coz admin bz ngan study die, katenye die nak exam. good luck to him aite!

nways, pls read all the information that are announce here so that korang tahu ape update terbaru.

please ajak ramai2 forum ni supaye forum kite nih aktif. contact member2 yang penah skolah, yang dah pergi ke, sape2 je la, cikgu pun tak pe. hehe.

oh ya, lagi satu pasal spammer. aku nak gtahu, please open topic yang relevan so that tak kene delete ngan aku. kalau aku nampak topic mrepek, aku akan delete tanpa permision dari sape2 pun, termasuk admin, coz i have my own judgement. dan kalau nak reply post, jangan nak mrapu, reply kalau ade bende nak cakap, kalau tak de, senyap je ek.

more updates to come!

thanks!

_________________
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/mdinie
Mr. Administrator
Admin
Admin
avatar

Male
Number of posts : 385
Age : 32
Localisation : Shah Alam
Registration date : 2007-04-06

PostSubject: Re: OPENING OF SMKS24 FORUMS   Sun Apr 29, 2007 8:53 pm

king

_________________
Back to top Go down
View user profile http://smks24.team-talk.net
paan

avatar

Male
Number of posts : 117
Age : 29
Localisation : Seremban
Registration date : 2007-04-24

PostSubject: Here Comes the 'Paan'   Sun Mar 09, 2008 2:34 am

Helllo everybody,

Paan sekarang telah kembali dengan hak sebagai seorang
"MR.MODERATOR"

paan akan cuba membantu rakan-rakan seperjuangan disini untuk memajukan smk24.team-talk.net.

terima kasih kerana melantik saya...

Cool thank you

_________________
Skate Is My Life
paan_skaterboi@yahoo.com
paan_skaterboi.bebo.com
Back to top Go down
View user profile http://www.mobile-frontier.com
Sponsored content




PostSubject: Re: OPENING OF SMKS24 FORUMS   

Back to top Go down
 
OPENING OF SMKS24 FORUMS
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Re: Opening of Bid Documents
» Eligibility Check and Opening Of Bids
» OPENING OF BIDS
» AMERICA, SYRIA, AND RUSSIA: OPENING THE GATES OF HELL
» Opening Window Dream 9/21/11

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
:: Da World Society :: :: Administrator :: Announcement-
Jump to: