:: Da World Society ::


 
HomePortalGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Hanya untuk yang lahir pada 1988, 1989 & 1990..

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
paan

avatar

Male
Number of posts : 117
Age : 29
Localisation : Seremban
Registration date : 2007-04-24

PostSubject: Hanya untuk yang lahir pada 1988, 1989 & 1990..   Sat Apr 28, 2007 7:18 pm

Ruangan Forum hanya untuk batch 2002-2006

tiada kenangan yang terindah selain daripada bersekolah di sekolah SMK Section 24...

banyak kejadian-kejadian aneh dan menggumbirakan yang telah ditempoh bersama..

jadi disini kita boleh menyatukan kembali semua bebudak yang pernah sama-sama kita belajar dulu..

__________________________
pesanan untuk Mr./Ms Moderator,
tolong delete insan yang tak berkenaan kat dalam forum nie..

_________________
Skate Is My Life
paan_skaterboi@yahoo.com
paan_skaterboi.bebo.com
Back to top Go down
View user profile http://www.mobile-frontier.com
paan

avatar

Male
Number of posts : 117
Age : 29
Localisation : Seremban
Registration date : 2007-04-24

PostSubject: Re: Hanya untuk yang lahir pada 1988, 1989 & 1990..   Sat Apr 28, 2007 7:22 pm

dalam web nie.. kebanyakannya bebudak student Form5 2006 yang join...
tue pasal aku buat forum ni untuk kita-kita jer...

hakim, adila, dinie, siti aidah, fay, esa, dan lain-lainlah..!
korang tak bagitau kat member-member lain ke??

berapa kerat je aku tengok...Question
Back to top Go down
View user profile http://www.mobile-frontier.com
Mr. Administrator
Admin
Admin
avatar

Male
Number of posts : 385
Age : 32
Localisation : Shah Alam
Registration date : 2007-04-06

PostSubject: Re: Hanya untuk yang lahir pada 1988, 1989 & 1990..   Sat Apr 28, 2007 8:27 pm

tak fair lah macam nie..batch aku tak ramai lagi..sampai hati aku dipinggirkan...huhuhuhu king

_________________
Back to top Go down
View user profile http://smks24.team-talk.net
aFeeQue
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 166
Age : 28
Localisation : Shah Alam
Registration date : 2007-04-16

PostSubject: Re: Hanya untuk yang lahir pada 1988, 1989 & 1990..   Sat Apr 28, 2007 9:29 pm

Mr. Administrator wrote:
tak fair lah macam nie..batch aku tak ramai lagi..sampai hati aku dipinggirkan...huhuhuhu king


eheheh....

ciyannn kat dyee~~


^_^ Razz
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/fucky_funto
Mr. Administrator
Admin
Admin
avatar

Male
Number of posts : 385
Age : 32
Localisation : Shah Alam
Registration date : 2007-04-06

PostSubject: Re: Hanya untuk yang lahir pada 1988, 1989 & 1990..   Sat Apr 28, 2007 9:39 pm

heheh..afeeq kakak ko on9 myspace eh?ajak lah dier join web nie...lalala

_________________
Back to top Go down
View user profile http://smks24.team-talk.net
mDinie
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 126
Age : 29
Localisation : Shah Alam
Registration date : 2007-04-14

PostSubject: Re: Hanya untuk yang lahir pada 1988, 1989 & 1990..   Sun Apr 29, 2007 1:23 pm

aku bz skrang nih. sori

_________________
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/mdinie
aFeeQue
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 166
Age : 28
Localisation : Shah Alam
Registration date : 2007-04-16

PostSubject: Re: Hanya untuk yang lahir pada 1988, 1989 & 1990..   Sun Apr 29, 2007 2:57 pm

nnt aku suroh la...
mls nk aja..

dye tu lembap skett....


harap je amek diploma it.....

ahah Cool
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/fucky_funto
Mr. Administrator
Admin
Admin
avatar

Male
Number of posts : 385
Age : 32
Localisation : Shah Alam
Registration date : 2007-04-06

PostSubject: Re: Hanya untuk yang lahir pada 1988, 1989 & 1990..   Sun Apr 29, 2007 8:21 pm

tak bek ko cakap kakak ko mcm tu..dier pun ada perasaan..haha..dier dh hbs stdy kee skrG?

_________________
Back to top Go down
View user profile http://smks24.team-talk.net
aFeeQue
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 166
Age : 28
Localisation : Shah Alam
Registration date : 2007-04-16

PostSubject: Re: Hanya untuk yang lahir pada 1988, 1989 & 1990..   Sun Apr 29, 2007 11:33 pm

eheh..
btol2.....

takpe2....
da abes da..

nyebok je kat uma tu....

aku nk tgk katon pon susa..
ahahahah
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/fucky_funto
Mr. Administrator
Admin
Admin
avatar

Male
Number of posts : 385
Age : 32
Localisation : Shah Alam
Registration date : 2007-04-06

PostSubject: Re: Hanya untuk yang lahir pada 1988, 1989 & 1990..   Mon Apr 30, 2007 1:42 am

lor..ko ni dah besar2 mcm ni pun nak layan kartun ker..heheh...
kakak ko wat pe skrg?dier kenal aku ker?

_________________
Back to top Go down
View user profile http://smks24.team-talk.net
aFeeQue
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 166
Age : 28
Localisation : Shah Alam
Registration date : 2007-04-16

PostSubject: Re: Hanya untuk yang lahir pada 1988, 1989 & 1990..   Mon Apr 30, 2007 1:52 pm

cehh..
katon a bes..

dinie pon ske tgk...
huhuhu....

kakak aku..
carik keje kott..

tak tanye lagi la dye knal ko ke tak....
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/fucky_funto
Mr. Administrator
Admin
Admin
avatar

Male
Number of posts : 385
Age : 32
Localisation : Shah Alam
Registration date : 2007-04-06

PostSubject: Re: Hanya untuk yang lahir pada 1988, 1989 & 1990..   Mon Apr 30, 2007 2:07 pm

dinie pun ko libatkan jugak...marah plak si dinie tu kang..heh

_________________
Back to top Go down
View user profile http://smks24.team-talk.net
esaezzatinor



Male
Number of posts : 58
Age : 28
Localisation : Middle Of Nowhere
Registration date : 2007-04-14

PostSubject: Re: Hanya untuk yang lahir pada 1988, 1989 & 1990..   Mon Apr 30, 2007 6:17 pm

heheh aku tetiap hari tu tengok spongebob squarepants..peminat fanatik nih..sumer episod die aku dah hafal jalan cerita..huhu
pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig
Back to top Go down
View user profile
paan

avatar

Male
Number of posts : 117
Age : 29
Localisation : Seremban
Registration date : 2007-04-24

PostSubject: Re: Hanya untuk yang lahir pada 1988, 1989 & 1990..   Mon Apr 30, 2007 6:54 pm

perrangai cam kambeng!!Evil or Very Mad

apahal plak Mr. Administrator menyibok lak ni....

Dinie tolong cuci sikit sampah-sampah nie....

Afeeque pon same.. nyebok jer..Mad
Back to top Go down
View user profile http://www.mobile-frontier.com
aFeeQue
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 166
Age : 28
Localisation : Shah Alam
Registration date : 2007-04-16

PostSubject: Re: Hanya untuk yang lahir pada 1988, 1989 & 1990..   Mon Apr 30, 2007 11:14 pm

kerek la luu

aku lahir taon 1990 gakkk....

ceh!


spongebobbbb....

ko ade tgk satu tu tak...

IMAAGINAATIOONN.......


ahahahhahh
yg tu klaka siot...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/fucky_funto
Mr. Administrator
Admin
Admin
avatar

Male
Number of posts : 385
Age : 32
Localisation : Shah Alam
Registration date : 2007-04-06

PostSubject: Re: Hanya untuk yang lahir pada 1988, 1989 & 1990..   Tue May 01, 2007 12:30 am

ntah lah mamat ni..aku amik spm thn 2003..kira termasuk jgk lah tu..ahaks... king

_________________
Back to top Go down
View user profile http://smks24.team-talk.net
aFeeQue
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 166
Age : 28
Localisation : Shah Alam
Registration date : 2007-04-16

PostSubject: Re: Hanya untuk yang lahir pada 1988, 1989 & 1990..   Tue May 01, 2007 11:11 pm

ehehhehehhh......
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/fucky_funto
esaezzatinor



Male
Number of posts : 58
Age : 28
Localisation : Middle Of Nowhere
Registration date : 2007-04-14

PostSubject: Re: Hanya untuk yang lahir pada 1988, 1989 & 1990..   Wed May 02, 2007 2:28 pm

aFeeQue wrote:
kerek la luu

aku lahir taon 1990 gakkk....

ceh!


spongebobbbb....

ko ade tgk satu tu tak...

IMAAGINAATIOONN.......


ahahahhahh
yg tu klaka siot...

hahah btol tu mmg klakar gilers bodo tol spongebob beli tv besar bapak semata2 nak kotak die hahah..tp aku paling suke episod yg shanghaied tu yg die jumpa flying dutchman pastu join die gi takutkan org..hehe
pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig
Back to top Go down
View user profile
aFeeQue
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 166
Age : 28
Localisation : Shah Alam
Registration date : 2007-04-16

PostSubject: Re: Hanya untuk yang lahir pada 1988, 1989 & 1990..   Wed May 02, 2007 6:29 pm

huhuh...

lagi satu aku tgk...

yg die maen getah tu.........

huhuhu.......

spongebob da movie tak tgk?
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/fucky_funto
esaezzatinor



Male
Number of posts : 58
Age : 28
Localisation : Middle Of Nowhere
Registration date : 2007-04-14

PostSubject: Re: Hanya untuk yang lahir pada 1988, 1989 & 1990..   Wed May 02, 2007 10:22 pm

eheh ofkos dah tengok tp citer tu takde publisiti la kat malaysia aku baru tahun lepas aku dpt tengok huhu..
pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig
Back to top Go down
View user profile
aFeeQue
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 166
Age : 28
Localisation : Shah Alam
Registration date : 2007-04-16

PostSubject: Re: Hanya untuk yang lahir pada 1988, 1989 & 1990..   Wed May 02, 2007 10:33 pm

ahahah...
yg tu klaka...

sponge bob mati...
ekekkekek
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/fucky_funto
paan

avatar

Male
Number of posts : 117
Age : 29
Localisation : Seremban
Registration date : 2007-04-24

PostSubject: Re: Hanya untuk yang lahir pada 1988, 1989 & 1990..   Sat May 05, 2007 6:39 pm

cipanzi..
macam bebudak tak baligh jer...
Back to top Go down
View user profile http://www.mobile-frontier.com
aFeeQue
Moderator
Moderator
avatar

Male
Number of posts : 166
Age : 28
Localisation : Shah Alam
Registration date : 2007-04-16

PostSubject: Re: Hanya untuk yang lahir pada 1988, 1989 & 1990..   Sun May 06, 2007 12:36 am

ceh...

yg buat cte spongebob tu lagi besa dari kitorng...
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/fucky_funto
esaezzatinor



Male
Number of posts : 58
Age : 28
Localisation : Middle Of Nowhere
Registration date : 2007-04-14

PostSubject: Re: Hanya untuk yang lahir pada 1988, 1989 & 1990..   Sun May 06, 2007 4:59 pm

hahah btol tu..
pig pig pig pig pig pig pig pig pig pig
Back to top Go down
View user profile
paan

avatar

Male
Number of posts : 117
Age : 29
Localisation : Seremban
Registration date : 2007-04-24

PostSubject: Re: Hanya untuk yang lahir pada 1988, 1989 & 1990..   Sun May 06, 2007 7:21 pm

AfeeQue, ko ni sape huh tak penah nampak pon time ko skolah dulu...?

ko kelas mane time form 2???Suspect
Back to top Go down
View user profile http://www.mobile-frontier.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Hanya untuk yang lahir pada 1988, 1989 & 1990..   

Back to top Go down
 
Hanya untuk yang lahir pada 1988, 1989 & 1990..
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» 1980-1983 1989-1992!
» BAOR ORBAT 1989 v.5.0
» Yin-Yang meridians & the hand!
» Yin & Yang: the thumb represents the least active digit!
» BAOR ORBAT July 1989 v.6

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
:: Da World Society :: :: Communication :: Chat-
Jump to: